^ Povratak na vrh
facebook
 

*Pogled pomaze oplodnju*
Neprekidnim gledanjem zadnjice u trajanju od 2 sata muskarac je
spreman za uspesnu oplodnju.

*Priprema zene za oplodnju*
Pre seksa zena treba najmanje 10 minuta da drži stopala u toploj vodi. Efekat je blagotvoran.

*Impotencija i kocka leda*
Da li se može pomoci muskarcu ako ima problema sa potencijom?
Odgovor: Jedino ispravo rešenje je sprovoditi terapiju “Kockom leda”! I to na sledei i način – kocku leda držati na temenu ispod levog pazuha i na testisima po 3 sekunde, za one koji mogu izdrzati vise, terapija ce biti uspesnija. Postupak ponoviti najmanje 3x dnevno. Za 100 dana ste potentan muškarac.

Petar Jovanovic

Omega 3 masne kiseline

Odlični izvori omega 3 masnih kiselina

 

 

O nezasićenim masnim kiselinama smo već govorili a onda smo spomenuli da su omega 3 one najzdravije koje možete i treba omega0da unosite svakodnevno. Dobrobiti ovih masnih kiselina su mnogobrojne, a uključuju sprečavanje bolesti kao

što su ateroskleroza, infarkt, rak, bolesti bubrega i debelog creva. Takođe omega 3 masne kiseline su veoma važne za zdravlje jer utiču na imunitet i fizičku spremnost.

Evo hrane koja je bogata omega 3 masnim kiselinama:

1. orasi – ako dodate šaku oraha svojim jutarnjim ovsenim pahuljicama činite puno toga dobrog za sebe. Orasi su bogati alfa linoleinskom kiselinom, jednom od omega 3 masnih kiselina. Pored oraha u vaš dnevni miks orašastog voća možete ubaciti i pistaće i lešnike. Bademi ne sadrže ovu masnu kiselinu.

2. riba – naravno na prvi spomen omega 3 masnih kiselina većina se prvo seti ribe. Naravno kako smo ranije naveli nije sve jedno koju ribu jedete. Najbolje je da izaberete morske ribe kao što su tunjevina, haringa i sardina, a može da prođe i pastrmka.omega1

3. pasulj – pasulj, grašak i sočivo takođe sadrže

Opširnije...

Lista proizvoda