Lažima se ne može doći do istine

Bahati naprednjak medijski linčuje novinarku 298

Bahati naprednjak medijski linčuje novinarku „Blica“ zbog afere „Vodovod“

Lažima se ne može doći do istine. To bi trebalo da zna i Miodrag Stanković iz Niša, vlasnik „javnog glasila TV Jumbo“….»

Joksimović: Ne očekujem da nas Hrvati blokiraju

Joksimović: Ne očekujem da nas Hrvati blokiraju

Otvaranje prvih pregovaračkih poglavlja sa Evropskom unijom u junu je moguće, ali čak i ako se to ne… »

Harison Ford povređen u padu aviona

Harison Ford povređen u padu aviona

Američki glumac Harison Ford teže je povređen u padu manjeg aviona na golf teren u predgrađu Los Anđelesa,… »

Turska pozvala Bana da predstavi plan za ujedinjenje Kipra

Turska pozvala Bana da predstavi plan za ujedinjenje Kipra Turski premijer Ahmet Davutoglu pozvao je generalnog sekretara Ujedinjenih nacija Ban Ki-muna da izađe sa planom za ujedinjenje Kipra pre nego što završi svoj mandat…»

Finska ne isključuje mogućnost traženja članstva u NATO

Finska ne isključuje mogućnost traženja članstva u NATO Finski premijer Aleksander Stub rekao je juče da Finska ne bi trebalo da isključiju mogućnost traženja članstva u NATO u naredne četiri godine. …»

Hrvatska pregovara o kreditu od dve milijarde dolara od UAE

Hrvatska pregovara o kreditu od dve milijarde dolara od UAE Hrvatska pregovara o velikom zajmu od Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) teškom čak dve milijarde dolara….»

Izrael će ponovo uvoziti voće i povrće iz Gaze

Izrael će ponovo uvoziti voće i povrće iz Gaze Izrael će od sledeće nedelje ponovo uvoziti voće i povrće proizvedeno u pojasu Gaze, prvi put od 2007. kada je uvoz bio obustavljen pošto je militantni Hamas preuzeo…»

Rusi u Vranju grade fabriku za proizvodnju kotlova

Rusi u Vranju grade fabriku za proizvodnju kotlova Ruska kompanija „Oriona“ u saradnji sa beogradskom „Biodom S“ u narednih godinu dana planira da u Vranju izgradi fabriku za proizvodnju kotlova na biomasu….»

Besplatni koncert i predstava za žene 8. marta

Besplatni koncert i predstava za žene 8. marta Besplatna predstava za žene „Drž ne daj“ održaće se 8. marta u Ustanovi kulture Palilula….»

Kameron izbegava TV duel sa Milibandom, optužen za kukavičluk

Kameron izbegava TV duel sa Milibandom, optužen za kukavičluk Odluka britanskog premijera i lidera Torijevaca Dejvida Kamerona da ne učestvuje 30. aprila u televizijskom duelu sa liderom opozicionih laburista Edom Milibandom,…»

Britanski poslanici traže bolje uslove za špijunke

Britanski poslanici traže bolje uslove za špijunke Žene u britanskim obaveštajnim službama ne napreduju dovoljno zbog službenika na srednjim položajima koji imaju „veoma tradicionalni muški mentalitet i stav“, navodi…»

Rotšild: Svetska privreda u najgorem stanju još od rata

Rotšild: Svetska privreda u najgorem stanju još od rata Britanski investicioni bankar i član poznate bankarske porodice Rotšild, lord Džejkob Rotšild, upozorio je juče da je aktuelna geopolitička situacija najteža još…»

Nestorović želi da naplati sve zarade

Nestorović  želi da naplati sve zarade Gradonačelnik Dragi Nestorović tužio je IMK „14. oktobar“, firmu u kojoj je do aprila prošle godine bio direktor….»

Egipat: Smenjen ministar unutrašnjih poslova

Egipat: Smenjen ministar unutrašnjih poslova Egipatski predsednik Abdel Fatah el Sisi smenio je danas uticajnog ministra unutrašnjih poslova Muhameda Ibrahima, zajedno sa šest drugih ministara, javila je egipatska…»

Gas u stanovima za svega 490 evra

Gas u stanovima za svega 490 evra Umesto 980 evra kao do sada, Užičani će priključak na gasovod moći da plate po povlašćenoj ceni od 490 evra ne računajući porez. …»