RAZVRAT U DOMU ZDRAVLjA: Direktor je hteo seks sa mnom!

VALjEVO – Punih osam meseci direktor Doma zdravlja dr Milivoje Simović mi se udvarao i seksualno me uznemiravao, a kad sam ga odbila, postala sam žrtva mobilnga i samo me premeštaju iz službe u službu.

doktor RAZVRAT U DOMU ZDRAVLjA: Direktor je hteo seks sa mnom!

Ovo tvrdi medicinska sestra valjevskog Doma zdravlja Radica Jančić (44). Ona kaže da je lascivne poruke od direktora dobijala u dužem vremenskom periodu, a neke od njih je i obelodanila. U porukama koje su stigle s broja dr Simovića na njen broj između ostalog piše: „Poljupci za tebe“, „Samo ozdravi što pre“ i „Možeš li doći u DZ oko 16.30“.

– Moje muke su počele dve godine nakon što sam počela da radim u Domu zdravlja. Direktor mi je od maja do oktobra te godine uporno slao poruke seksualne prirode. Kad nisam pristala, prvo su me šikanirali u službi kućne nege, a posle sam, bez razloga, prebačena u službu hitne pomoći, iako sam zbog bolesti morala da radim na mestu bez fizičkog naprezanja – ističe medicinska sestra.

Radica je na godišnjem odmoru i strahuje da će po povratku na posao biti raspoređena na drugo radno mesto.

Dr Simović negira optužbe i naglašava da mu je ceo slučaj namešten.

– To jeste moj broj, ali su te poruke izmontirane. Nisam joj pisao niti joj se udvarao i uznemiravao je, ja sam porodičan čovek i s dotičnom nemam ništa. Nije istina da je žrtva mobinga, a u službu hitne pomoći je prebačena po sopstvenoj želji – ističe direktor. (Pravda)