U Kragujevcu pretučen profesor i funkcioner Zajedno za Šumadiju

Visoki funkcioner stranke Zajedno za Šumadiju, Saša Milenić, pretučen je večeras oko 19.00 sati ispred Prve kragujevačke gimnazije, u kojoj radi kao profesor.

Saša Milenić

 

Zadobio je tešku povredu jagodične kosti, kao i povrede nosa, lica i rasečena mu je usna. Odmah je prevezen u Urgentni centar gde je zadržan radi dijagnostike i daljeg lečenja.

 

Portparol Kliničkog centra u Kragujevcu Vanja Đorđević izjavila je večeras Tanjugu da je obornik Saša Milenić, zbog zadobijenih povreda, zadržan na bolničkom lečenju na Klinici za otorinolaringologiju.

„Posle obavljene dijagnostike i specijalističkih pregleda u Urgentnom centru i Klinici za otorinolaringologiju Mileniću su ustanovljene teške telesne povrede“, rekla je Đorđević i precizirala da je reč o prelomu leve jagodične kosti.

Policija je obavila uviđaj, a čovek koji je napao Milenića, bivšeg Predsednika Skupštine grada i narodnog poslanika, poznat je policiji, sam Milenić ga je identifikovao jer ga je poznavao odranije.

„Poznat napadač na Milenića“

Portparol stranke u reosnivanju Zajedno za Šumadiju Zoran Palčić izjavio je večeras da je poznat napadač na Milenića.

„Reč je o izvesnom I.V. iz Kragujevca i stranka ZZŠ traži od nadležnih organa da reaguju i adekvatno sankcionišu napadača“, rekao je Palčić u izjavi Tanjugu. (Blic)